Contador de visites

martes, 23 de agosto de 2011

TRACTAMENT FACIAL JAPONÈS - KOBIDO

El Lifting sense cirurgia

"Antic Camí de la Bellesa". Exclusiu de la
Família Imperial japonesa durant segles.

Rejoveneix
Retensa
Activa
Il·lumina
Tonifica
Farcida

Kobido, massatge facial japonès, es va concebre no només com un massatge estètic, sinó molt lligat al concepte de salut. D'aquesta manera, la bellesa consistia en una aparença lluminosa, jovial, i al seu torn d'aspecte saludable.
És per això que en 1472 l'Emperadriu de Japó, en sol·licitar els seus tractaments de bellesa, va requerir específicament el massatge Kobido, convertint-se en un tractament exclusiu de la família imperial.

Redueix i corregeix : de la mateixa manera que l'exercici reafirma i tonifica el cos, el Massatge Facial Japonès enforteix i tonifica la musculatura facial ajudant a prevenir la flacidez i les arrugues.

Elimina : el Massatge Facial Japonès augmenta la circulació de la pell, afavorint l'eliminació de cèl·lules mortes, augmentant la lluminositat i donant un aspecte saludable i una complexió d'aspecte més juvenil. També incrementa l'aportació de nutrients més eficientment, ralentint de manera evident els signes visibles de l'envelliment.

Ajuda : el Massatge Facial Japonès incrementa la temperatura de la pell. Això facilita l'alliberament de toxines profundament fixades, a les quals els netejadors no aconsegueixen. En augmentar la temperatura s'activa el sistema limfàtic, la qual cosa li permet transportar i eliminar més eficientment els bacteris i les toxines de les cèl·lules de la pell.

Regula : el Massatge Facial Japonès augmenta la capacitat de la pell per retenir la hidratació creant una barrera emoliente contra l'evaporació.

Allibera : el Massatge Facial Japonès allibera les contractures del teixit muscular, permetent una bona irrigació sanguínia per tota la superfície del rostre. Això aporta oxigen i nutrients fins a les cèl·lules de la pell. Únicament quan la circulació sanguínia es veu millorada les cèl·lules de la pell poden reparar-se i rejovenir-se per si mateixes.

2 comentarios:

  1. Ha sigut el tractament més agradable que he rebut mai. Simplement no hi ha paraules que descriguin el benestar i l'estat de relaxació que m'ha deixat. Feia temps que no em sentia així de bé. És el millor regal que es pot fer una dona. El recomano a tothom, surts amb un somriure permanent als llabis i una cara de salut impressionant. Sen's dubte tornaré a repetir.

    ResponderEliminar